Антицелулитен масаж – цени

Антицелулитен масаж – колко ще платим и какво ще получим?

В желанието си да изглеждаме добре и да бъдем здрави полагаме огромни усилия и харчим не малко средства. Влагайки определена сума пари за различни козметични продукти, обаче не винаги води до желаните резултати, а това може да ни накара сериозно да преосмислим за какво и как си струва да харчим парите си.

За какво си струва да похарчим пари, борейки се с целулита?

Антицелулитни масажи СофияВместо да даваме малки суми за нещо, което е доказано неефективно, не е ли по-добре да вложим малко по-голям капитал за нещо, което наистина работи? Ако редовното харчим пари за обикновен антицелулитен масаж, не е ли по-рентабилно да изберем по-ефективен антицелулитен масаж на малко по-високи цени, ако резултатът е видим и дълготраен?

Отговорът се подразбира от самосебе си, въпросът е да открием този ефективен антицелулитен масаж и да платим цената за него, независимо от какво друго (освен целулита) ще се лишим, след като ще можем най-после да се отървем от комплексите си и да носим дрехите, които ни харесват.

Кой е масажът, който ще ни избави от целулита?

В последните години един нов, високотехнологичен метод за борба с целулита набра голяма популярност и това се дължи изцяло на добрите резултати постигани с него. Методът се нарича липомасаж и е познат също, като LPG масаж или процедура. Новото при него е, че работи нежно, неинвазивно и безболезнено, а въздейства на такава дълбочина, че премахва успешно целулит, отглеждан с години.

Не съвсем ниските за този вид антицелулитен масаж цени са напълно оправдани, защото уредът е скъп, но пък за сметка на това изключително ефективен. Освен това процедурата се извършва от опитен специалист, който знае къде и как да въздейства, за да се получи желаният резултат, а услугите на специалист никога не са безплатни.

Липомасажът успява с няколко процедури да намали драстично подкожните мазнини, благодарение на своята способност да активира естественото изгаряне на мастните клетки, така че никога повече да не се появят в засегнатите части от тялото. Той активира кръвоносната и лимфна система, с което видимо намалява отоци по крайниците и разширени вени, които също са не маловажен проблем.

Колко ще платим и какво ще получим?

Цената на един антицелулитен масаж с LPG апарат варира между 40 и 60 лв, които на пръв поглед не са особен капитал, но имайки предвид, че за да се премахне един дълбок и заемащ големи участъци целулит, трябва да се извършат поне 10-12 процедури, то сумата се закръгля значително.

Добрата новина е, че престижните студия, предлагащи услугата правят периодично намаления за пакет от процедури, а освен това, заплащайки предварително целия курс получавате не малка отстъпка. Като пресметнете, колко вече сте похарчили за неработещи средства и методи, не е ли по-добре да вземете правилното решение и да заплатите нищожната за наистина работещ антицелулитен масаж цена?

Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции