Кое е различното при високотехнологичните антицелулитни процедури

Може ли наистина един уред да се пребори с проблема?

Тялото ни е способно да балансира производството и елиминирането на мазнини по естествен начин, но лошата новина е, че въпреки здравословния ни начин на живот и редовна физическа активност, клетъчният метаболизъм на тялото неизбежно ще се забави в даден етап от живота ни, а това ще предизвика натрупването на мастни депа под кожата в определени части от тялото.

Какъв е ефектът от антицелулитните процедури?

антицелулитни процедури софияСъс забавянето на клетъчния метаболизъм в тялото ни започват да се натрупват мастни клетки, формиращи различни по площ и дълбочина отоци и трапчинки, познати като целулит. От него страдат милиони жени по света, без значение какво е тяхното тегло, раса или възраст и всяка от жена или поне повечето са опитали да се преборят с него.

Диетата и по-конкретно балансираното хранене с богати на фибри храни е добър начин да започнем борбата с портокаловата кожа. Приемът на големи количества вода също е плюс, както и редовното практикуване на някакъв вид спорт, но ефективни ли са всички тези средства в борбата с целулита и има ли панацея за неговото окончателно премахване?

Отговорът е да, а средството е липомасаж – една от най-успешните антицелулитни процедури в последните 10 години. От него могат да се възползват не само звездите, но и всички обикновени жени по света, а основното предимство на LPG процедурите за премахване на целулит е, че те реактивират клетъчната активност по напълно естествен начин.

При липомасажът дълбокото вакуумно засмукване, осъществявано от процедурната глава предизвиква мощен отговор на организма, а именно изгаряне на мастните натрупвания по натурален и безболезнен начин. В комбинация с този немаловажен ефект се стимулира и производството на Колаген и Еластин, водещо до цялостно подобряване на структурата на кожата. Резултатът е, че третираните с LPG  масаж зони са свободни от целулит, а кожата е стегната и гладка.

С какво е различен липомасажът?

Не само, като антицелулитна процедура, но като цялостен метод за извайване на тялото, липомасажът има безспорни предимства. На първо място: той е достъпен, тъй като все повече салони за красота започват да използват този уред, а цената, за разлика от козметичните операции няма да доведе до опразване на банковата Ви сметка.

Механичната стимулация при тази процедура въздейства на такава дълбочина, че способства за редукцията на целулит, отглеждан с години. С нейна помощ ще можете да намалите драстично обиколката на талията, ханша или бедрата, без да намалява обиколката на бюста Ви, например, тъй като методът работи само в зоните, които се третират, като ги извайва и рескулпторира.

Чрез LPG антицелулитните процедури не само ще елиминирате мастните натрупвания, но и ще подобрите значително вида и състоянието на своята кожа, особено ако тя е отпусната и поразена от стрии, вследствие на бременност или драстично напълняване и това ще се забелязва – все повече с всяка следваща процедура.

 

Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции