Новини

Power Plate – Йога само за 50 лв. -10 посещения

Power Plate – Йога само за 50 лв. -10 посещения

Ако имате нужда от релаксация, едновременно искате да стегнете мускулите си, да  се научите да дишате правилно и да мислите позитивно, възползвайте се от възможността да го направите по по-нестандартен и нов начин, с Power Plate – Йога.

Вече се сте практикували Йога или

Power Plate

и искате да оптитате нещо ново? Ние комбинирахме тези два метода в една изцяло нова и зашеметяващо ефективна тренирвока, в която асанните от класическата йога се съчетават с мощните вибраци на

Пауър Плейт

засилвайки положителното въздействие на упражненията върху тялото и гъвкавостта. Само този месец може да се възползвате от индивидуални тренировки с квалифициранЙога инструктор само за 50 лв. за 10 посещения.

power plate софия

Само през Юли – 10 ПОСЕЩЕНИЯ = 50 ЛВ.

Ритмичните вибрации на

Power Plate

активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите и предизвикват между 30 и 50 ритмични контракции в секунда на всеки мускул от  всички мускулни групи едновременно. Благодарение на тази интензивност, мускулите използват между 95 – 97% от капацитета си, което ги предпазва от стареене и отпускане, докато при обикновена тренировка натоварването е до 40%. Това е обяснението за бързите и значими резултатикоито са впечатляващи и се проявяват още след  първия месец на използване на уреда.

Резултатът е незабавно засилване на кръвообращението, повишаване еластичността на мускулите и ускоряване  обмяната на веществата, без да се натоварва сърдечната дейност и ставите.

POWER PLATE не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване.”

Top

Нагоре
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции