Успешно премахване на стрии

Лечение на стрии – мисията възможна

Стрите са проблем на недостатъчно еластичната кожа, от който страдат не само жените, но и много мъже, допуснали грешката да напълнеят драстично за кратък период от време. Стриите са всъшност белези от разкъсването на съединителна тъкан, от които доскоро се смяташе, че няма отърваване.

Премахване на стрии и тяхното заличаване от CosmomedВъзможно ли е премахването на стрии?

Иновациите в медицината и високите технологии, днес направиха възможно отстраняването на много козметични и дерматологични проблеми, сред които и неприятните линии по кожата – бич за милиони жени по света, преживели майчинството или качването на сериозно количество килограми, по една или друга причина.
Проблемът е толкова сериозен и естетически неприятен, че с неговото отстраняване са се заели най-добрите експерти в областта на медицината и козметиката, а тази колаборация не може да не доведе до положителни резултати.

Заличаване на стрии – възможно и достъпно за всички!!!

Днес успешното премахване на стрии е напълно възможно и за щастие – абсолютно достъпно. Нашумялата в последните 10-15 години LPG технология навлезе масово в престижните салони за красота, за да помогне при лечението на проблем, смятан допреди това за нелечим.

Какво е LPG технологията и как действа?

LPG е всъщност наименованието на апаратурата, чрез която се въздейства в проблемните зони на тялото, а самата процедура се нарича липомасаж. Липомасажът е най-дълбокият вид масаж, въздействащ директно върху мастните клетки, ускорявайки тяхното изгаряне и подобрявайки микроциркулацията в тъканите. Веднъж задействан процесът на липолиза (естествено разграждане на мастните депа) – успешният резултат е неизбежен и това е валидно не само при елиминирането на упорития целулит, но и при лечението на стрии.

Третирайки най-засегнатите области от тялото, апаратът стимулира собственото производство на Колаген и Еластин в кожата – отговорни за липсата или наличието на стрии, въобще. Повишеното съдържание на Еластин кара тъканите да възвърнат своята нормална функция, а това значи възстановяване на разкъсаните еластични влакна по повърхността на кожата.

Липомасажът, извършен с LPG апаратура осъществява както дълбок лимфен дренаж в засегнатите части на тялото, така и лек пилинг на повърхностния кожен слой, което в комбинация с останалите методи на въздействие води до значително, а при повече процедури и до пълното заличаване на стриите, в зависмост от тяхната дълбочина и индивидуални особености на кожата.

Заявете премахване на стрии на ниска цена от Cosmomed на телефон +359 887 20 26 83

Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции