Новини

Само до края на Август – масаж Vital Feeling от Gatineau за 30лв, вместо за 70лв.

Само до края на Август – масаж Vital Feeling от Gatineau за 30лв, вместо за 70лв.

Vital Feeling е терапия разработена от френската фирма GATINEAU. Включва нови масажни движения с нови и приятни усещания благодарение на специалните ръкавици и дрениращи пръчки с които се прави масажът. Постига се дрениране, стягане и дълбока релаксация.

масаж vital feeling

Масажът е подходящ както за жени,които искат да се справят с „портокаловата кожа” така и за жени който са изморени,стресирани и търсят цялостна хармония. Пътят за копринената кожа минава през гомажа с етерично масло от мандарина и розово дърво. В резултат се задейства обмяната на веществата и настъпва усещане за мир със себе си. Последващият концентрат, който се втрива със специална ръкавица, може да се похвали с няколко „таланта“ – отслабване, дрениране и стягане. Няма да се разминете и с лифтинг масаж и дренаж. Последният се прави два пъти – веднъж с масажно олио и веднъж с т. нар. багети (илюзията с пръчките за намиране на вода не е случайна). Така тялото без проблем се освобождава от излишната течност, една от причините за целулита. На финала ви очаква стягащ гел. Достигнатата нирвана няма как да не ви унесе в сладък сън.

Vital Feeling е подходящ както за жени,които искат да се справят с „портокаловата кожа” така и за жени който са изморени,стресирани и търсят цялостна хармония.

Top

Нагоре
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции