Нашите услуги


Технологията Power Plate:

Powеr Plate е високо технологичен апарат, използващ принципа на вибрациите, който успешно извежда Wellness процедурите до ново измерение, подобрявайки значително начина на живот, физическите възможности и визията на тялото на всички хора, независимо от начина им на живот и тяхната възраст.

Power plate (Пауър Плейт)  в СофияPower Plate използва принципите на Acceleration Training, за да стимулира естествената предразположеност на тялото към вибрациите. Тези вибрации, предавани чрез неговата специалната платформа, пренасят енергийни вълни през цялото тяло, стимулирайки мускулните съкращения между 25 и 50 пъти в секунда, което води до повишаване на мускулния тонус.

За постигането на максимален ефект са достатъчни 15 минутни сесии, три пъти в седмицата, като периода на активно трениране зависи от състоянието на тялото и неговите възможности. Това дава шанс на хора, които нямат възможност да включат активното спортуване в натоварения си график да положат грижи за тялото си, като го направят гъвкаво, стегнато и тонизирано.

Защо толкова кратки сесии с Power Plate дават същите резултати, като тези от една дълга и напоителна тренировка?

Обяснението се крие във вибрациите на Power-Plate. Вибриращата платформа предизвиква ритмични свивания и отпускания на мускулите – до 50 пъти в секунда. По този начин се активират много повече мускулни групи, отколкото при всеки друг вид тренировка.

Апаратът е уникален с това, че създава нестабилност на тялото, като по този начин го кара несъзнателно да изпълнява рефлексивни мускулни действия при всяка вибрация, няколко пъти в секунда. Тези мускулни съкращения се пренасят на  три различни равнини, в съответствие с нормалния инстинкт на тялото и начина, по който то функционира. Резултатът от този тип тренировки е забележително подобрение в силата и издръжливостта на мускулатурата.

Независимо дали се нуждаете от тонизиране или подмладяване или гледате на процедурите с Power Plate, като на вид рехабилитация и лечебен масаж, този метод на мускулна стимулация Ви гарантира винаги изключителни резултати. С неповторима възможност да подобрите естетически външения си вид, този уред предлага всеобхватни възможности за извайване на тялото.

Ефект от тренировките с Power Plate:

  • Видимо по-стегната кожа;
  • Подобрено кръвообръщение;
  • По-ефективно усвояване на колагена;
  • Оформяне на мускулния релеф;
  • Редуциране на подкожните мазнини.

Нормалната стимулирана мускулна маса

  • при повечето хора е 30 – 40 %,
  • на професионалните спортисти е 80 %,
  • с Power-Plate е от 95 % до 97 %

Възползвайте се сега от услугите на Cosmomed (козметично студио в София) и си подарите Пауър плейт тренировка на ниски цени.

Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции