Нашите услуги


Какво е Диамантено микродермабразио?

Микродермабразиото се превърнало в четвъртата по големина процедура за освежаване на диамантено микродермабразио на добра ценакожата. В света се правят над милион процедури за една година. За нея няма възрастово ограничение, което я прави изключително популярна и харесвана техника за тонизиране, почистване и уплътняване на кожата. Почитателите и доволните клиенти на микродермабразиото непрекъснато нарастват с много бързи темпове.

Процедурата включва частично или пълно отстраняване на мъртвия горен слой на кожата, използвайки лека абразивна техника. Традиционният кристален метод се основава на покриването на епидермиса с фин слой оксидни кристали. Новите методи залагат на по-прецизните диамантени накрайници.

И двата метода са напълно безопасни и ефективни. Микродермабразиото е и значително по-евтина процедура за освежаване на кожата в сравнение с химическия пилинг или някаква хирургична намеса. В допълнение може да бъдете сигурни, че процедурата е бърза и напълно безболезнена.

Не случайно микродермабразиото си е спечелило името „пилинг в обедната почивка“. Времето за една процедура е между 15 и 30 минути. След нея няма възстановителен период. Лекото зачервяване изчезва за около половин час. Само 20 минути след процедурата можете да нанесете грим и да се върнете към нормалните си задължения.

Един курс с микродермабразио обикновено включва между 4 и 6 процедури. Разстоянието между всяка трябва да бъде една седмица.

Микродермабразио с Pristine

Pristine разчита на двойното действие на ексфолиацията и изсмукването на мъртвите клетки и замърсяванията. Така кожата е напълно обновена, текстура й е омекотена значително и се повишава нейният тонус.

Микродермабразиото уплътнява епидермиса и стимулира микроциркулацията. Процедурите повишават нивото на колаген и еластин, което допринася за по-еластична и стегната кожа.

Viora преобразува микродермабразио процедурите с по-мощни и вече по-безшумни приспособления и напълно приспособими лечебни нива, което гарантира комфортно и релаксиращо преживяване.

Микродермабразио с Pristine има анти-ейдж ефект и значително подмладява кожата.

След премахване на горния слой от епидермиса, процедурата стимулира производството на нови клетки. Кожата е напълно обновена и се заличават фините бръчки. Видимите дефекти по нея се премахват.

  • Заличават се белези от акне или други травми;
  • Почистват се разширените пори и се премахват черните точки;
  • Премахва се хиперпигментацията и старческите петна;
  • Както и врастнали косми/ космени фуликули.

Mикродермабразио с Pristine помага за Aнтиейджинг и подмладяване на кожата

  • Акне (бели и черни точки) и белези от травма
  • Почистване на порите (разширени пори и дефекти)
  • Врастнали косми/ космени фуликули
  • Хиперпигментация
Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции