Вместо строги диети – процедури за отслабване

Възможно ли е да отслабнем лесно и то само в проблемните зони?

Трудно ще намерите жена, която е напълно доволна от своето тегло и може да се похвали, че притежава перфектното тяло, без никога в живота си да е спазвала строги диети. Разбира се, такива жени има, но щастливките са съвсем малко изключение от правилото. За сметка на това дамите, които броят калории и изпитват угризения при всяко кулинарно прегрешение са болшинство и именно към тях са насочени новите разработки в козметологията.

Само с диети ли можем да отслабнем?

процедури за отслабване - LPGЗа много жени е изключително трудно да спазват строго определен хранителен режим, особено за дълъг период от време. Нека не пропускаме и факта, че диетите не са особено ефективни в дългосрочен план, тъй като метаболизмът изисква промяна на тактиката през определени интервали, за да могат да се изгорят, натрупаните в проблемните зони мастни депа.

Какво ще кажете ако научите, че вече има чудодейни процедури за отслабване? Вероятно ще погледнете на информацията скептично, понеже сте приели безрезервно твърдението, че отслабването е дълъг и труден процес, свързан с много лишения, физическа активност и загуба на тегло предимно в зоните, които искаме да запазим.

Е, добрата новина е, че наистина има напълно успешен метод за отслабване, чрез процедури. Той се прилага с огромен успех навсякъде по света, като от него се възползват дори голяма част от холивудските звезди, които го предпочитат пред методите на естетичната хирургия, защото е неинвазивен, безболезнен и не изисква особени усилия.

Какво представляват процедурите за процедури за отслабване?

Първо трябва да споменем, че в различните салони за красота отдавна се експериментира с различни процедури за отслабване и всяка от тях има своите плюсове и минуси. Тук, обаче ще говорим за една конкретна процедура, която направи революция в козметологията, поради своята способност да извайва тялото по начина, по който искаме да изглежда.

Процедурата, за която ще говорим тук се нарича Липомасаж или още LPG процедура. При нея се използва специален апарат, чиято Ergodrive процедурна глава е разработена под формата на ролки, които преминавайки по повърхността на тялото извършват дълбоко вакуумно засмукване, способно да разбие мастните депа и да стимулира изгарянето на мастните клетки в проблемните зони, като същевременно активира собственото производство на Колаген и Еластин, водещо до бързо стягане на кожата.

Добрата новина:

Добрата новина за голяма част от дамите е точният прицел на тази процедура за отслабване. За разлика от диетите и упражненията, вече няма да се налага да избирате от кое да се лишите – от изкусителния си бюст или от неприятната портокалова кожа, защото ще можете да изгубите целулита, запазвайки формата и структурата на гърдите си.

Само след 6 LPG  процедури, отслабването ще бъде очевидно. Упоритите мастни депа – разбити, кожата – гладка и стегната по естествен начин, а тялото – рескулптурирано, такова, каквото сте го виждали само в мечтите си.

Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции