За нас

Специалисти в power plate и lpg

Защо Cosmomed?

Ние в “Космо Медикал” знаем добре колко са важни здравето и красотата за всеки един от нас! Те са не само извора на доброто ни самочувствие, а и условието, което ни прави успешни в живота, защото красотата и здравето са валутата на бъдещето.

Кои сме ние?

Ние сме не само колеги и приятели, а семейство и това не е просто клише. След дълго търсене на подходящо място нашето малко, семейно студио за Power Plate и LPG “Космо Медикал” започва съществуването си през един хубав октомврийски ден на 2010 г. Ние отворихме врати с една идея, на която държим и до ден днешен – да превърнем всеки нов клиент в наш приятел и част от нашето семейство. Ние държим на качеството на обслужване и се ангажираме с всеки наш клиент персонално. При нас в “Космо Медикал” резултатите и отпускащата приятелска атмосфера вървят ръка за ръка. Изберете най-доброто! Навикът скоро ще се превърне в нещо приятно и лесно! Настъпил е моментът да промените своя стил на живот!

Top

Татяна Стоянова

Сертифициран Power Plate инструктор
 • Сертифициран Power Plate инструктор
 • Сертифициран LPG специалист
 • Специалист кинезитерапевт
 • Масажист

Татяна Стоянова (или Таня както всички я наричат) е родена през 1955 г. Има дългогодишен опит като, инструктор по аеробика, управител на фитнес, рехабилитационна практика с пациенти, както и работа като масажист с националния отбор по художествена гимнастика на България. Таня е перфекционист в своята професия и не търпи компромис с резултатите.

Емануела Стоянова

LPG специалист София
 • Сертифициран Power Plate инструктор
 • Сертифициран LPG специалист

Емануела Стоянова е сертифициран Power Plate инструктор с дългогодишна спортна практика и опит в областта на Power Plate метода на тренировки. Също така Еми има задълбочени познания в областта на LPG липомасажа и третирането на тежък и фиброзен целулит. Тя е винаги усмихната и в добро настроение, което предава и на своите клиенти.

Цветан Динчев

Power Plate инструктор в София
 • Сертифициран Power Plate инструктор

Цецо (както всички го наричат) е най-новото попълнение в екипа на Cosmomedical. Освен сертифициран инструктор по Power Plate, Цецо е и многократен шампион за България по Таекуон-до. Той знае, че резултатите в залата се постигат с много труд и е на мнение, че Power Plate е подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти в областта на спорта.

Какво мислят нашите клиенти за Нас

 • Перфектно обслужване, чудесни професионалисти, прекрасна атмосфера!

  Полина Дурева - Студентка

 • Най-добрия салон! Редовна клиентка съм вече 1 година и не бих го сменила!

  Емилия Василева - Домакиня

 • В Космомедикал се чувствам конфортно, тъй като инструкторите са на супер ниво!

  Стоян Кулев - Фармацевт

Top
Свържете се с Cosmomed.net
За консултации и записвания тел. 0887 20 26 83

Запишете се, за да сте винаги в крак с нашите промоции